Улюблений салат в моїй родині, тому що без майонезу. З смаженим кабачками і помідорами. Готується такий салат швидко і виходить смачно
Здрастуйте, дорогі передплатники мого каналу. Скоро настане осінь, а там і зима не загорами. Тому треба, як можна більше їсти зараз овочів. Ось і сьогодні хочу поділитися з вами незвичайним рецептом салату з смаженими кабачками і свіжими помідорами. Якщо ви любите кабачки, то цей салат неодмінно вам сподобається.
Готуємо інгредієнти для салату
Почистимо кабачки від шкірки. Наріжемо на рівні по товщині півкільця.
Для того, щоб не бруднити руки в борошні. Візьмемо пакет насыпем туди трохи борошна і перекладемо туди – ж кабачки. Пакет акуратно струснемо, тим самим кабачки опудрятся борошном.
Потім обсмажуємо кабачки на рослинному маслі до рум’яної скоринки.
Кабачки треба обсмажувати на сильному вогні, так вони відразу покриються рум’яною скоринкою і при цьому не розваляться.
Потім перекладаємо їх на паперовий рушник, щоб серветка ввібрала зайве масло.
Нарізаємо помідори на великі півкільця. Я взяла два кольори помідор для контрасту кольору в салаті.
На великі, довгасті шматочки нарізаємо огірки.
Готуємо соус для салату
У мисці з’єднуємо інгредієнти: Оливкова олія,сіль, прованські трави, свіжий часник, дрібно нарубану зелень. Все перемішуємо.
Коли всі інгредієнти для салату готові.
Збираємо салат. У миску кладемо шарами овочі: кабачки, огірки, помідори. Поливаємо зверху соусом, потім знову повторюємо шар кабачки, огірки і помідори знову заливаємо соусом.
Коли салат повністю зберемо, прибираємо в холодильник на 1-2 години, щоб овочі добре просочилися соусом.
Після чого перекладаємо салат в салатник і подаємо на стіл.
Приємного апетиту!